Breaking Bad-inspireret café og bar i Tyrkiet og London

Walter White og co. har flere esser i ærmet!30. juli, 2015 - kl. 12:22
Forfatter: Rasmus Krarup Jensen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Har du også svært ved at glemme Walter White og Pinkmans katastrofale rejse ind i metamfetamin-produktionen? Det har vi også.

Tilsyneladende er vi ikke de eneste, da der for nyligt er blevet åbnet en café i Tyrkiet, som har brugt Breaking Bad som deres største inspirationskilde og en cocktailbar i London, som også har set for meget tv-serie. 

Midlertidig autocamper byder dig velkommen til at brygge din egen drink

Først ser vi den famøse cocktail-bar i London, som består af en kopi af Walters skumle autocamper, hvor man kan komme ind og se forskellige kolber boble med alskens gode drinks. Hvis du har lidt ferie tilovers, bør du smutte forbi autocamperen snarest muligt, da denne bar blot er tilgængelig indtil oktober 2015.

For blot lidt over 300 danske kroner kan du smutte ind i autocamperen og brygge to forskellige drinks, blandt andet Blue Flynn – selvfølgelig blandet med kemiske beholdere – og så kan du også nyde en pose med blot slik, som grangiveligt ligner en pose af Walters bedste omgang.

Op til 22 personer kan være i autocamperen af gangen, så der kommer knald på en lørdag aften. Udover at få en ordentlig skid på, kan du også købe fede souvenirs såsom kogebøger fra Breaking Bad (nok ikke med Walters egen opskrift på Blue Sky/Magic, desværre) og en kopi af deres eksploderede bamse fra serien. 

Permanent kaffebar i Tyrkiet

Næste stop på din fan-rejse på blive Istanbul, hvor et sted ved navn Walter’s Coffee Roastery er gået all-in på tema-konceptet! Du kan få alle dine favorittyper af kaffe, men det bliver serveret af mænd i gule kedeldragter og brygget i skumle remedier.

Kaffen serveres i kolber og andre kemiske beholdere, og din sukker ved siden af serveres som blå krystaller. Caféen er gået all-in på konceptet, og du kan få brygget din helt egen kaffe – hvis du altså ikke er bange for, at en af medarbejderne en dag tager rigtig meth med for en lille Youtube-prank.

Desværre er caféen kun lokaliseret i Tyrkiet på nuværende tidspunkt, men ejeren Deniz Kosan går og pusler med at få konceptet videreført til USA og Europa.

Fuck yeah, vi har sat kryds i kalenderen og Redaktionen skal snart på roadtrip!

 

 

Btw, hvis du selv vil have dit egen Breaking Bad-tema, så kunne du overveje at købe Jesse Pinkmans hus, som netop er kommet på markedet!

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Rasmus Krarup Jensen Følg på: Facebook Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen