Connery

Boom! Danny Browns album er ankommet!

Stream det nu!

Den kære, altid mærkelige og helt sin egen, Danny Brown, har lige lagt sit album 'Atrocity Exhibition' klar til streaming.


Titlen lægger op til til en udstilling af grusomheder (hvertfald hvis man oversætter den til dansk) og med få interessante features på det 15-sange lange album er vi på vej - dybt ind - i Danny Browns grusomme sind.

Gæsterne på albummet er ingen ringere end Earl Sweatshirt, B-Real, Ab-Soul og naturligvis Kendrick Lamar (og der er faktisk yderligere en eller to hvis man er heldig).

Jeg har kun hørt et par af numrene indtil videre, men kan allerede sige at lyden og stemningen varierer meget mens man bevæger sig rundt på pladen. 
Fra det helt hektiske på 'When It Rain' til det kaotiske orgel-helvede på 'White Lines' får man indblik i et tumult af tankespind - spindelvæv der trænger til at blive pudset væk og ryddet godt og grundigt op i. 


Gnidningsfrit bringes vi dog tilbage til fodfæstet.
Med fødderne plantet solidt i jorden og kroppen presset afslappet ind mod ryglænet, kan vi, på numrene 'Get Hi' og 'Lost', lukke øjnene, tage en dyb indånding og slappe af og lade tankerne cirkulere med en omtumlet ro.

ANNONCE
Boom! Danny Browns album er ankommet!

Noget tyder på, at albummet blev streamet før tid. 
Men det er ingen grund til at klage - det tages imod med åbne ører og varm kaffe.

Del

Seneste nyt

Annonce