Connery

Børsen på banen med ny aktieplatform

Aktieplatformen hedder Marketnews.dk og er rettet mod det yngre publikum, der har interesse i at akkumulere deres formue, uanset hvor stor eller lille den måtte være. 

Det der gør Marketnews særligt velegnet i forhold til det unge segment, er kombinationen af aktienyhederne og implementeringen af det sociale medie, Twitter.

Marketnews fokuserer udelukkende på at samle så meget relevant information som muligt om aktiemarkedet. Informationer der er håndgribelige og værdifulde for aktieinvestorerne.  Samtidig er det på Marketnews muligt kun at fokusere på udvalgte aktier. 

Er man eksempelvis kun interesseret i nyheder, der omhandler Novo Nordisk og ISS, kan man nemt skære al den unødige larm fra. Det betyder altså, at du ikke skal bruge tid på at sortere og lede i den tunge strøm af aktienyheder. 

Det der gør Marketnews særligt attraktivt er implementeringen af Twitter. 
Med Twitter har du nemlig mulighed for at følge den sociale nyhedsstrøm for den enkelte aktie, hvad end det er virksomheden selv, der giver updates, eller uafhængige aktieeksperter, der giver udtryk for deres meninger og forudsigelser. Det kunne også bare være dig og mig, der gør os kloge på trends, tendenser og så fremdeles. Det kan i øvrigt give anledning til sunde debatter og meningsudvekslinger. Alle sammen elementer der øger den generelle viden om og indsigt i aktiemarkedet. 

Det som er hele humlen med Marketnews, er, at det er nemt at danne sig et overblik over aktiemarkedet og i hvilken retning en given aktie bevæger sig. 

Marketnews klæder dig på til at være mere selvsikker i dine beslutninger, når du bestemmer dig for at investere i aktier. Formuen akkumuleres langt bedre, når aktieinvesteringerne er baseret på fakta. Ikke mavefornemmelser og et par nyhedsoverskrifter du har læst med krogen af øjet. 

Bortset for at Marketnews giver nem adgang til relevante aktienyheder og social vidensdeling er platformen i øvrigt også gratis.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce