Connery

BeoVision 14

Bang & Olufsen på vej med nyt 4K tv der gør brug af Android TV

Bang & Olufsen har alle dage været godt med på designet, ja og kvaliteten - men i en tid hvor den ene teknologi lynhurtigt erstatter den næste, kan det af og til være svært at forsvare den udskrivning et ægte B&O tv nu en gang er.

Men. Mens det for 10-15 år siden var svært for dødelige gutter som os at slå fingrene i et nyt B&O tv, nærmer priserne og teknologien sig et niveau, hvor det er lettere at være med. Jovist, det koster stadig knapper, men det er der meget her i livet der gør. 

I dag har brandet løftet sløret for deres nyeste tv; BeoVision 14. 

Det nye 4K Ultra HD-TV er en hyldest til Bang & Olufsens ikoniske designtradition og håndværk, og med tidløs elegance, der matcher dens uovertrufne lyd, perfekte billedkvalitet og avancerede tilslutningsmuligheder.

TV fås ikke smukkere end BeoVision 14.  De diskrete frontlameller i egetræ giver en varm, organisk kontrast til det kølige, mørke glaspanel og den firkantede aluminiumsramme, der sikrer en præcis indramning af lyd og billede.

De ultratynde lameller, som dækker BeoVision 14's specialfremstillede trevejshøjttalere, er fremstillet af det fineste egetræ og er resultatet af et ekstraordinært præcisionsarbejde, der udnytter materialet til det yderste.

Den træbeklædte højttalerfronts varme udtryk er baseret på akustiske erfaringer fra den ikoniske BeoLab 18 højttaler, der har tilsvarende egetræslameller.

BeoVision 14 er baseret på Android TVÔ-platformen, der sikrer hurtig og nem adgang til masser af webbaseret indhold og spændende apps inden for underholdning, nyheder og spil.

ANNONCE
BeoVision 14

LED, 4K, Android tv med indbygget cast, bedre indbygget lyd end de fleste andre på markedet. Et lækkert design, der bygger videre på den seneste B&O design-filosofi. Vi drømmer stadig med!

BeoVision 14 kan købes i Bang & Olufsen butikker til en vejledende salgspris fra:

BeoVision 14, 40" m/ egetræslameller fra DKK 49.890

BeoVision 14, 55" m/ egetræslameller fra DKK 66.890

Læs mere på Bang-olufsen.com

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce