Connery

Beerdirect - special-øl leveret til hoveddøren

Så er det endelig blevet nemmere at købe special-øl!

Beerdirect - special-øl leveret til hoveddøren
Mikrobryggerier er for alvor steget i succes de seneste mange år, da folk fra nær og fjern gerne vil give lidt ekstra grunker for en mere velsmagende og anderledes øl. Hvis man gerne vil bytte den almindelige pilsner ud med en øl, som har fået et ekstra kick humle eller nærmer sig stout-afdelingen, så kan man ofte købe nogle forskellige special-øl i de almindelige dagligvarebutikker. Desværre er udvalget ofte meget kortfattet, og det har to fynske iværksættere besluttet sig for at ændre på.

Det sker gennem hjemmesiden beerdirect.dk, hvor man månedligt kan købe en kasse øl, som samler nogle forskellige smagsoplevelser fra det danske land. På den måde følger den månedlige pakke sæsonens udvalg af interessante smagsoplevelser, og kassen kan købes for 295 kr.

Det vil vi gerne bakke op om, da jeg personligt er en stor fan af konceptet omkring mikrobryggerier – og så skulle jeg selvfølgelig også lige smage månedens kasse til en test! I juni måned modtog jeg denne herlige pakke med seks forskellige typer øl – her kunne man bl.a. finde den meget aromatiske lakrids-stout fra bryggeriet Humlepraxis, samt en række lækre, overgærede ales fra Gundestrup bryggeri. Der var både lidt for den kræsne køber, samt nogle meget eksperimentale øl – her taler jeg om bryggeriet, Nordic Brew, som virkelig har levet op til vikingefortiden med en række ’vold-humlede’ bajere med svimlende 9 procent alkohol.
ANNONCE
Beerdirect - special-øl leveret til hoveddøren
Jeg vil klart anbefale denne pakke til folk, som har en interesse for velsmagende øl – man får både de sikre special-øl, men får også mulighed for at eksperimentere med nogle kreationer, som ikke lige er så nemme at opdrive i de almindelige supermarkeder. Beerdirect er et super fedt koncept, og du kan høre lidt om historien bag produktionen af de to iværksættere  Henrik Thayssen og Claus Rasmussen:
 
Vi er to almindelige fynboere i slutningen af 40`erne, som har nogle tunge merkantile uddannelser bag os. Vi har været selvstændige, men også lønslaver så vi har prøvet lidt af hvert. Vi er to gode venner fra handelsskoletiden, som gennem årenes løb har lavet forskellige projekter sammen.

Vi er nu nået til en alder hvor man godt kan tillade sig at sætte pris på et godt glas vin og øl, og en skønne dag for nok snart et halvt år siden, snakkede vi om, at det egentlig var underligt, at man ikke kunne købe diverse special-øl på en samlet portal på nettet - altså hvor alle mikrobryggerier var repræsenteret. Kanon god ide! Der fandtes ikke rigtig noget lignende, og opbakningen blandt mikrobryggerierne var egentlig ganske god. Alle syntes ideen var god, MEN - og der er jo altid et MEN - bryggerierne kunne ikke håndtere distributionen. Idéen var, at bryggerierne skulle sørge for forsendelse til kunderne, da vi umuligt kunne være lagerførende – det svarer til ca. 100 bryggerier i DK med hver ca. 10 varianter og hvis man så skulle have 24 flasker af hver, ja så kan de fleste regne ud at det ikke er holdbart.

Det korte af det lange var, at den ide blev skudt ned efter en del research, men affødte så vores nye ide, som nu lige er lanceret. Nemlig at fjerne det hul i markedet, som opstår, når du f.eks. godt kunne tænke dig at smage/drikke en øl fra Langeland, der ellers kun kan købes på det lokale bryggeri eller i det lokale supermarked. Ikke mange mikrobryggerier har egne hjemmesider med shoppemuligheder, så den eneste mulighed er at tage turen til Langeland og så købe de lokale øl.

Så konceptet er altså, at vi hver måned finder 3 nye mikrobryggerier, som hver tilbyder 2 øl i en smagekasse, som vi kalder ølkassen. Når f.eks. juni måned er ovre, bestiller vi det antal, der er ordre på, pakker og sender kasserne direkte til hoveddøren for 295,-. Det er faktisk en skarp pris for 6 halvliters specia-øl der let kan løbe op i 40 kr. stykket i specialforretninger. Inden man køber øllene, kan man naturligvis se, hvad de smager af og hvem der producerer dem på vores hjemmeside og facebook-side. Kunden betaler via mobilpay eller bankoverførsel. Så vores opgave er at finde nye spændende bryggerier, forhandle en fin pris, hente øllene, pakke dem og sørge for at sende dem. Herudover markedsføring, kommunikation med kunder og leverandører.

Vi sælger ikke det vilde endnu, men håber da på at salget vil stige stille og roligt i takt med at omverdenen kommer til at kende Beerdirect. Og som du nok kan regne ud, ja så er hovedpuden langt fra spækket med kongelig dansk mønt endnu. "Det koster at sælge".
ANNONCE
Beerdirect - special-øl leveret til hoveddøren

Konkurrence

Kunne du tænke dig at vinde en lækker special-pakke til næste måned? Vi udlodder nemlig i samarbejde med Beerdirect to kasser til konkurrence og det eneste, du skal gøre for at deltage, er at smide en mail til [email protected] med dit navn og adresse – så er du med i lodtrækningen om en lækker omgang special-øl. Konkurrencen kører til og med fredag d. 20 kl. 12.00 og vinderne bliver kontaktet på mail!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce