Beer Barrel Portable Keg

Nu kan du tage din fadøl med dig over alt!28. oktober, 2016 - kl. 16:00
Forfatter: Connery.dk


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Det er tid til at opgradere dit øl-game. Med ca. 3,7 liters lagerplads er denne øltønde en af de mest ultimative måder at transportere din foretrukne drikkelse fra sted til sted, eller bare lidt hjemmebryg til at have med på farten. Der er ingen rigtig eller forkert måde at nyde denne øltøndes indhold på, så længe denne nydelse deles med ens venner og familie.


Hver Beer Barrel leveres med enten et Starter eller Pro Kit, hvor forskellen ligger i hanen. Starter'en er udstyret med en slange, mens pro-udgaven er udstyret med en mere professionel taphane, der ligner dem, der går sammen med en standard tønde. Hvert sæt giver dig tre Co2-patroner, så din drink fastholder kulsyren. Og når man skal fylde den op, skal du blot skrue hanen af, fylde den op med din favoritbryg, fastgøre Co2 patron og nyde din foretrukne friske kulsyreholdige øl. Med denne transportable øltønde vil der altid være mulighed for en dejlig fadøl, og hvem kan sige nej til det? Kan anskaffes nu for 950 dkk..

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Connery.dk Følg på: Facebook Instagram Twitter

Har du et tip om en god historie, eller vil du have muligheden for at blive model for Connery? Send os en mail på redaktionen@connery.dk

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen