Atomic Blonde (Anmeldelse)

Charlize Theron sparker røv og har lesbisk sex i veloplagt action-thriller.26. juli, 2017 - kl. 17:42
Forfatter: Dennis Stanley


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

4.1666666666667
CONNERY.DK giver:

5 ud af 6 ninjaer
Atomic Blonde - Trailer
Del videoen med dine venner
United International Pictures

Heros and Villans

Berlin, november 1989. Den kolde krig raser og især Tyskland er i oprør. Berlins borgere demonstrerer i gaderne og Berlinmuren, symbolet på den kolde krig, er få dage fra at falde. Dette er kulissen, hvori denne historie udspiller sig. Efter den britiske MI6-agent James Gasciogne (Sam Hargrave) bliver myrdet af en russisk KGB-spion i forsøg på at få fingrene i en tophemmelig liste, der indeholder oplysninger på alle aktive britiske agenter, sendes hans kollega Lorraine Broughton (Charlize Theron) til Berlin for at optrævle spionringen, finde den magtfulde liste og bringe den sikkert tilbage til MI6.

United International Pictures

Achtung Baby

I Berlin venter MI6 agenten David Percival (James McAvoy), der hævder at have kontakt til en stasi-spion kaldet Spyglass (Eddie Marsan), som er i besiddelse af listen. Men spørgsmålet er om Lorraine kan stole på David i en verden, hvor forræderi er hverdagskost, og døden venter lige om hjørnet.

United International Pictures

Nostalgi trip

Atomic Blonde er en af nyere tids mest veloplagte actionthrillers. Den slår de seneste Bond og Bourne-film med flere længder. Kun John Wick, der også er instrueret af David Leitch, kan stadig være med. Det er elegant og minimalistisk action i en underholdende og nervepirrende spionthriller sat til nostalgiske tonerne fra datidens hitparade i den tumulte kulisse, der var Berlinmurens fald.

United International Pictures

The Blonde Supremacy

Endnu en gang beviser blonde Charlize Theron, at hun, trods sit smukke ydre, er en vaskeægte, hardcore actionheltinde, der kan sparke røv fuldt ud på højde med en hver mand. Fem år har det taget hende at få filmen lavet, og det er tydeligt, at det er et passion projekt. I et tid hvor biograferne er mættede af hjernedøde superheltefilm, remakes og reboots, er Atomic Blonde i dén grad en velkommen og forfriskende oplevelse.

Drengerøvsfaktor og teknisk info:

Drengerøvsfaktor: 100%

 

Teknisk information:

Original titel: Atomic Blonde

Land: USA, 2017

Instruktør: David Leitch

Medv.: Charlize Theron, James McAvoy, John Goodman, Eddie Marsan, Toby Jones, Sofia Boutella, Roland Møller og Til Schweiger

Genre: Action/Thriller

Billedformat: 2.35:1

Lyd: Dolby Atmos

Spilletid: 115 min

Dansk bio premiere: 27. juli 2017

Distributør: United International Pictures

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Dennis Stanley Følg på: Facebook Instagram Twitter Blog

Kan lugte et dårligt plottwist på kilometers afstand. Det er svært at finde nogen der har set lige så mange film!!

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen