Connery

Artistspotlight - Snarky Puppy

Fed fusions-jazz fra amerikanske 'Snaky Puppy'.

Artistspotlight - Snarky Puppy
Snarky Puppy er et amerikansk fusions-jazzband dannet tilbage i 2004 under ledelse af Michael Leauge. Snarky Puppy har ikke som sådan en fast instrument-besætning udover 5-6 stykker. Samlet er der over 40 musikere, der på skift tourer med bandet. De har lige udgivet deres 9. album "We like it here". Besætningen ændrer sig som sagt, men inkluderer altid trommer, perkussion, elbas, elguitar, blæsersektion, keys, rhodes og synthiziser.
ANNONCE
De har en lidt ukonventionel måde at indspille deres albums på. De inviterer nogle lyttere, skaber et behageligt miljø og performer herefter alle de sange, der skal på pladen som en koncert for de fremmødte. Alt dette bliver så optaget og smidt på pladen, derfor kan man høre klapsalver og andre små ting på pladerne, da det i realiteten er live-optrædener på deres albums. 

Normalt er Snarky Puppy et instrumentalt band, men på deres plade Family Dinner Vol. 1 inviterede de vokalister til at spille med dem. De øvede vokalisternes egne numre og spillede dem så som koncert, allerførst for et lille publikum og bagefter for et stort publikum.
ANNONCE
Artistspotlight - Snarky Puppy
Deres nyeste album er fra oktober 2013 og er indspillet i Amsterdam. Det er først inden for det seneste år, at de er begyndt at komme ud og spille udenfor USA, og er lige nu på tour i Europa og USA. 

Snarky Puppy er en samling af fantastisk dygtige musikere, som alle er eksperter på deres instrument. For musikken er kvaliteten i top og kemien i bandet bliver afspejlet af deres ekseptionelle groove og sound. 
De er helt klart et lyt værd, uanset hvad man normalt lytter til af musik. 

Deres musik kan findes på iTunes.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce