Connery

Artistspotlight - Lido

De unge nordmænd er på jagt, først Kygo og nu Lido!

Artistspotlight - Lido
Lido er lige pt super aktuel med sin EP: I Love You som droppede her den 23. juni.


Stilen ligger op ad Trap musik, men han formår også at producere nogle rigtig fede electro numre, som f.eks. hans remix af Banks' Drowning.
I Lido's sangskrivning ligger der et tydelig fokus på et bestemt aspekt af musikken. Akkorderne. Både deres dynamik, opbygning og progression afspejler Lido's stil i grad med Kygo's electro xylofon. 

En af sangene hvor det i høj grad kommer til udtryk er Money fra hans nye EP. 

Efter et kort build-up er der fuld smæk på hele piv' tøjet og trommemaskinens hi-hat arbejder på overtryk. Til et hvis punkt læner han sig op af trap musik og tunge rapbeats, men alligevel kan musikken han laver ikke så let kategoriseres, da denne brug af expansive og rummelige lydbilleder ikke før er brugt i disse genrer.
ANNONCE
Med 36.600 følgere på hans Soundcloud er han så småt ved at gaine popularitet og med evner til at skrive stykket fra 3:34 til 4:21 i hans Drowning remix ser fremtiden lys ud. 

Han er ung, han har masser af potentiale og til slut får i lige hans über fede version af Billy Withers jazz standard "Ain't No Sunshine" for hvilket han har høstet de fleste af hans fans på.

Tjek ham ud, det er al tiden værd :D
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce