Connery

Anovos wearable Death Trooper hjelm

Officielt Rogue One merchandise til hardcore fans

Anovos wearable Death Trooper hjelm

Hvis der er en fangruppe der om nogen er dedikeret og vedholdende, er det fans af Star Wars. Og siden Disney valgte at købe franchiset, og besluttede sig for at pumpe en ny film ud hvert år, har der ikke været en ende på fede gadgets, tilknyttet det eventyrlige univers. 

Det var sandt sidste år, og det er det bestemt også i år, med Rogue One: A Star Wars Story, der rammer biografen lige om lidt. 

Og, Rogue One byder på nye iterationer af en gammel kending: Den klassiske hvide Storm Trooper, har fået en eliteenhed; den sorte Death Trooper. Og der er her vi finder inspirationen til dagens merchandise: En vaskeægte Death Trooper hjelm, du kan tage på hovedet. 

Det er virksomheden Anovos Productions, der blandt andet stod for en del af dekorationen i NPH Barney Stinsons stue, i den legendariske 'How I Met Your Mother'.

ANNONCE

Hjelmen er 'ikke et legetøj', men en naturtro replica, der kan bruges som hjelm, af voksne mennesker der gerne vil klæde sig ud.

Prisen er åndssvag: En hjelm koster 615 dollars (4.318 kroner) - Men hvis du er ægte fan, kan du jo ikke lade være med at eje sådan en sag. Læs mere på Anovos.com

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce