Connery

Afvæbnet!

Mexicanske narkokartel-våben bliver transformeret til musikinstrumenter.

Afvæbnet!
Pedro Reyes, er en mexicansk kunstner, der laver nogle bemærkelsesværdige udstillinger og installationer. I videoen herunder, forklarer han hvordan, han i seneste projekt, arbejder med at nedbryde brugte våben der er konfiskeret fra Mexicanske narkokarteller, og laver dem om til musikinstrumenter.

Men hvorfor ødelægge alle de fede våben, kunne legebarnet indeni måske spørge, vi har jo alle rendt rundt og leget krig og andre ting som børn? Jo altså, idéen med at tage de her kriminelles våben, der vitterligt har slået folk ihjel på de grusomste måder, og gøre dem fuldstændig uskadelige, er faktisk ret tiltalende.
ANNONCE
Afvæbnet!
Portrættet af Petro Reyes projekt, er en del af en fælles kampagne for Sennheiser og Spotify, der hedder MOMENTUM. Formålet med kampagnen er at skabe fokus på personer der i den grad har momentum. Det er ikke en reklame, men til gengæld et socialt video/multimedieprojekt, der sætter fokus på disse fantastiske idéer.

Man må sige at Pedro har godt fat i det, i hans mission om at omdanne våben fra had, til instrumenter for fred. I videoen kan du blandt andet se en el-bas, et trommesæt og et violin-agtigt instrumetn, der er kreeret fra de nedbrudte våben, i Disarm-udstillingen.
ANNONCE
Opfordringen lyder selvfølgelig, at andre med spændende projekter, kan deltage inde på sennheiser-momentum.com, og samtidig få muligheden for at vinde lækkert gear, og inspirere andre mennesker. 

Kender du nogen der arbejder med spændende projekter som dette?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce