Adam Sandler er tilbage i første trailer til 'Sandy Wexler'

90'ernes excentriske personligheder i Hollywood.16. februar, 2017 - kl. 16:33
Forfatter: Rasmus Krarup Jensen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Netflix er tilbage med endnu en Adam Sandler-kreation, som denne gang går under navnet Sandy Wexler. Filmen handler om en talentmanager ved navn Sandy Wexler (Adam Sandler), som tilbage 90'erne forsøger at styre en række excentriske personligheder i Hollywood. Tingene spidser dog til, da Wexler forelsker sig i en af sine kvindelige klienter.

Deres kærlighedshistorie skulle efter sigende foregå over et årti, og hvis man kigger nærmere på traileren, så er der også en god dosis humor vs. kærlighed vs. idioti, som har prydet Sandlers film i mange år. Kan det være et lille comeback, eller skal vi helt afskrive den originale og sjove Sandler-komik?

Mange af de velkendte ansigter fra hans nyere film - Chris Rock, Vanilla Ice, Nick Swardon, Kevin James og Rob Schneider er igen med i puljen, og det kan både være godt eller skidt. Godt, hvis de kan genfinde dynamikken - skidt, hvis rygterne om, at Sandler blot vælger film på eksotiske locations for at holde ferie med sine venner holder stik..

Filmen rammer Netflix d. 14. april 2017.

Del videoen med dine venner
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Rasmus Krarup Jensen Følg på: Facebook Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen