Connery

Aalborg Karnevel: Billige last-minute kostumer

Er årets største udklædningsfest kommet bag på dig? Frygt ej...

”Det er forår – maj måned og solen skinner. Du står sammen med dine bedste venner, blandt 60.000 andre unge mennesker. I er alle udklædte og klar til en oplevelse for livet – i deltager i Aalborg Karneval. Paraden skydes i gang og i går optog gennem Aalborgs gader. I hører lyden af bløde sambarytmer, blandet med det musik i kender fra byen. Sammen bevæger i jer mod Kildeparken, hvor karnevalsfesten fortsætter. I fester, er glade og alle snakker med alle. I dag lever i i nuet – og glemmer hverdagens stress og jag” - Sådan lyder den officielle beskrivelse for Stjerneparaden under Aalborg Karneval, det alle vi andre bare kalder 'Karneval'. 

Det er en flot beskrivelse, og ikke helt usand, men jeg kan godt snige mig til en tættere beskrivelse:

Karneval. Det er ligesom festival, bare uden telte, beskidte mennesker og dåsemakrel - og over et enkelt døgn. 

Karneval. Det er lidt som Distortion, bare uden københavneri og faste scnere og i stedet for at alle er klædt ud som 'ugens style' i modemagasinet, er alle klædt ud som galskab. 

Karneval. Det er lidt som en Lars Lilholt koncert, bortset fra at det er det overhovedet ikke - men man kan godt kalde det kærlighed. 

Karneval. Årets udklædningsfest, et afbræk fra hverdagen og din egen persona, og en rejse udi frihed, masser af øl, måske lidt hor og en masse nye venner. 

Anyways, hvis du først lige har opdaget at karneval er på lørdag, så er du ved at have pænt travlt med kostumet - jeg ved det, for det har jeg selv! Der er et væld af kostumewebshops, men langt størstedelen af dem gør brug af udenlandske lagerhoteller, og det gør leveringstiden til din fjende. Men hvis du ikke er tilfreds med bare at smide et lagen over hovedet, og kalde dig selv for et spøgelse, så har jeg gravet en række kostumer op, du stadig kan nå at hive hjem! Selv tak.

ANNONCE
Aalborg Karnevel: Billige last-minute kostumer

Kanin kostume

Har du altid drømt om at være en påskekanin/hare? Well, denne lille hvide og pink sag, løfter dig op i et helt nyt niveau af cuteness, maskulint som bare fanden. 

Kostume Fun-fact: Er det ikke sjovt, at langt de fleste kvindekostumer, bare er 'slutty' udgaver af mandekostumerne? Det kan man tænke lidt over...

Pris: 289,- lige her.

ANNONCE
Aalborg Karnevel: Billige last-minute kostumer

Mexicaner kostume

Stereotyper længe leve! Hvis du har en led tequila-drikkende mexicaner gemt inderst inde, er sådan en poncho-sag lige noget for dig. Also, ingen vil fortænkte dig i at tage en lille siesta midt i optoget. Det er method acting - ikke fordi du er fuld!

Pris: 205,- lige her.

ANNONCE
Aalborg Karnevel: Billige last-minute kostumer

Antik græsk kriger

Er du en moderat fan af filmen 300? Er du allerede buff og 100% sommerklar? Go crazy med det her lette kostume, der med garanti laver damer, både hvis du er flex-fit, men også hvis du bærer det med en ironisk overvægt. I would know!

Pris: 319,- lige her!

ANNONCE
Aalborg Karnevel: Billige last-minute kostumer

Sexet brandmand

Kan du huske for få sætninger tilbage, da jeg prøvede at bilde dig ind, at det kun er kvinderne der har slutty kostumer? Well! Undtagelsen der bekræfter reglen. 

Ud og sluk brande sprøjtemand! Mere er der vidst ikke at sige her!

Pris: 339,- lige her.

ANNONCE
Aalborg Karnevel: Billige last-minute kostumer

Homer Simpson!

Du er lidt sent ude med det kostume, er du ikke? Måske den der dovne Homer-livsstil faktisk tilfalder dig meget godt - her er løsningen i hvert fald. Kostumet er i øvrigt kun på lager i XL, så det passer perfekt til alle os med den eftertragtede dadbod. Doh!

Pris: 449,- lige her.

ANNONCE

Se flere last-minute karnvalskostumer til mænd, lige her!

PS. Hav en fed fest!

Del

Seneste nyt

Annonce