Connery

7" Rockers

På Fyn Tour

7" Rockers
7"Rockers spillede som det sidste band til Soundpolution, og det var der en god grund til, de er nemlig i topklasse når det gælder om at give en live koncert. Man mærker meget hurtigt, at her er et band som har spillet sammen rigtig mange gange og kender hinanden ud og ind.
Jeg har selv oplevet dem til flere koncerter og ikke to har været ens. De har en sjælden evne til at gå ind på folk og hive dem med på en tur ned ad rock alleen. Og om folk har kendt dem eller ej, er de meget hurtigt blevet revet med i en sådan grad, at alle stole i miles omkreds har været ledig, alle er nemlig oppe og stå og der bliver danset og rocket, som det hører sig til, til sådan en koncert.

Denne aften i Middelfart er som vi før har skrevet, en aften hvor desværre meget få har fundet vejen til omtalte arrangement. Det forhindrede dem nu ikke i at give og yde præcis det samme som da jeg sidst så dem i København og med et publikum som mindst var halvtredsdoblet.
ANNONCE
7" Rockers
Denne aften starter de med at lægge salen stille og mørk hen og langsomt begynder de at spille. Ude fra mørket kommer pludselig Mickey Browns stemme og stille og roligt går han ind på scenen. Da han når der ind bliver der som trukket i et håndtag og det hele eksploderer i et brag af rockmusik. Publikum tager lige en dyb indåndning og så starter hår i alle farver ellers med at blive kastet rundt foran scenen. Bandet er ikke længe om at tage opfordringen op og kort efter står både Thomas og Pran på guitar samt Tim på bas med hver en fod på højtalerne og svinger overkroppen ind og ud over det headbangende publikum.

Den dynamiske Pran ligger i andet nummer hurtigt sit varemærke, den gulvlange leopardkappe af sig, og er allerede i den første solo ude på gulvet blandt publikum, hvor han liggende på gulvet trykker den noget så meget af. Selv basisten Tim tager i et af de næste numre turen ud blandt folket og rocker med derfra, alt imens Lasse tæsker trommerne som var de hans eks-svigermor. Som det faste midtpunkt der hele tiden samler alt igen er Mickey, som har en stemme der meget vel kunne minde om en ung Tom Waits.
Mange bands havde nok mistet både lysten og energien til et gig, hvor publikum hurtigt kan tælles. Men 7"Rockers er som Toyota, og gir den 120% hver gang og nok en gang. Jeg har som sagt set dem flere gange og der er blevet lagt ligeså meget liv og sjæl i hvert eneste show, om der er ti eller hundrede mennesker. Og hver eneste gang har de på meget kort tid, formået at hive al publikum med sig som ender i et cressendo hvor ekstranumre ikke kan blive ekstra nok.

Billeder af: Henrik Kongstad

Tjek hjemmesiden for koncertbilleder: 7"Rockers
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce