Connery

7 måder, hvorpå du ubevidst ødelægger chancen for date nummer to

Lad være med at tjekke Facebook, når du er på date!

Har du nogensinde prøvet at være på en hyggelig date og følt, at alt egentlig fik, som det skulle? Alligevel er det, som om hun ikke er helt klar på en date nummer to, og du er efterladt med spørgsmålet om hvorfor?

Sommetider er det de helt små ting, som du gør ubevidst, der kan være den bærende faktor for, at I ikke skal ses igen. Vi har her samlet 7 ting, som du aktivt kan forsøge at undgå, så det i hvert fald ikke er dét, der gør, at I ikke skal ses igen.

Vil hun stadig ikke vil se dig igen, kan du trøste dig selv med, at hun virkelig bare ikke kan lide dig..

Komme for set

Førstehåndsindtrykket er meget vigtigt. Og hvis du ikke engang er der til at give det, fordi du kommer for sent, kan du være sikker på, at hun allerede fra start har fået et negativt indtryk. Jeg snakker selvfølgelig ikke om, hvis man lige er 5 minutter for sent på den, men kommer du luntende en halv time efter det aftalte mødetidspunkt, vil det helt sikkert tale imod en date nummer to. 

Er du typen, der altid kommer for sent? Sæt en alarm på din telefon og vær der til tiden. Det er god stil.

ANNONCE

Du spiser grimt

Kan vi ikke godt blive enige om, at smasken udelukker enhver lyst til et kys senere på aftenen? Spis pænt med munden lukket og uden højlydte smaskelyde. Er du typen, der altid spilder? Bestil noget, du kan styre og gå udenom de retter, du ved, du kommer til at spilde.

Og nu vi er ved det: Lad nu vær med at drikke for meget og for hurtigt! Det gør intet godt for dine spisevaner.. eller noget som helst andet! 

ANNONCE

Din påklædning passede ikke til lejligheden

Med fare for at lyde overfladisk så betyder påklædning en hel del. Det er en del af førstehåndsindtrykket, og tropper du op i jakkesæt til en kaffeaftale, hvor hun selv kommer i jeans og sneaks, kan du være ret sikker på, hun vil synes, det er akavet. Selvfølgelig skal du ikke lave om på dig selv og din stil, fordi du skal på date, men overvej lige, hvad der passer til anledningen og lad det være en rettesnor for dit outfit. 

ANNONCE

Det blev akavet, da der skulle betales

Åh ja, det evige problem; hvem skal betale? Penge har en tendens til at gøre situationer meget akavede, og det, der skulle have været den mest romantiske aften i dit liv, kan falde sammen lige i det øjeblik, regningen rammer bordet.

Der er vel egentlig ikke noget rigtigt eller forkert i den her situation. Nogen kvinder forventer, at manden betaler det hele, imens andre gerne vil betale for sig selv - uanset hvad er det en god idé at række ud efter regningen først og så evt. håbe på, hun protesterer efterfølgende. Lader du den ligge til hende, kan du være sikker på, hun ikke har lyst til en date nummer to. 

ANNONCE

Dit hjem

Hvis du er så heldig at få hende med hjem, er et flot og ryddeligt hjem essentielt. Der er ingen, der siger, du skal løbe ud at bytte alle dine Ikea puder ud med HAY, men det er bare vigtigt, at der ikke ligger gamle underbukser eller tomme pizzabakker rundt omkring. Et rodet og ulækkert hjem vil på ingen måde give hende lyst til at blive natten over - eller nogensinde komme igen.

Og husk så lige for guds skyld at gøre toilettet rent!

ANNONCE

Du kiggede mere på din telefon end på hende

Det øjeblik, du hev din telefon op for at kigge på din Facebook, var præcis det øjeblik, hun indså, at I aldrig skulle ses igen. Med denne handling siger du indirekte, at hun er kedelig, og du er meget mere interesseret i alt andet end hende.

Jeg ved godt, det er så normalt at tjekke sociale medier i dag, at vi sommetider slet ikke tænker over det, men det er bare et rigtig dårligt signal at sende til de mennesker, man er sammen med. Lider du af en så seriøs omgang FOMO, at du bare er nødt til at se den snap, din ven har sendt med et hundefilter, så smut lige ud på toilettet og gør det. 

ANNONCE

Du snakkede om din eks

Sidst men ikke mindst: Lad være med at nævne din tidligere kæreste. Uanset om du snakker pænt eller grimt om vedkommende, vil din date være helt sikker på, at der stadig er et eller andet der. Skulle hun spørge, er du selvfølgelig nødt til at svare, men lad være med at begynde på en eller anden detaljeret historie; svar kort og præcist, så hun ikke føler, du undviger hendes spørgsmål, men gem de længere forklaringer til en anden god gang. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce