Connery

6 Ølfestivaler i Europa

Der er andre spændende øldrikke-fester end Oktoberfest

Oktoberfesten er legendarisk, men der er meget andet under solen her i Europa - og bedst af alt, flere af stederne er super tilgængelige, både økonomisk og transportmæssigt! Skål!
6 Ølfestivaler i Europa

Riga: Latvia Beer Festival

Den lettiske hovedstad Riga har fart på. Det baltiske folk vil gerne os skandinaver, og ud over at være venligstsindede, er det også super billigt at bo der. 

Latvia Beer Fest i Riga, Letland, er den største baltiske festival og foregår i den næstsidste weekend i maj fra d. 23. til d. 25. Her kan man prøve mere end 150 forskellige øl, spise spændende mad og få god underholdning. Her kostede en overnatning 535 kr. i 2013.
ANNONCE
6 Ølfestivaler i Europa

Prag og Budapest: Czech Beer Festival

First of: Vi har tidligere undersøgt hvad en normal bytur koster i både Prag og Budapest. Begge super anbefalelsesværdige. 

Her kan du opleve det tjekkiske køkken, smage øl fra hele verden og besøge de små bryggerier. Festlighederne i Budapest løber af stablen fra d. 17 til d. 30. juni. I Prag strækker ølfestivalen sig over en lidt længere periode, da man her kan smage på de mange øl fra d. 15. til d. 31. maj. Her skal man regne med at slippe i omegn af henholdsvis 542 kr. og 606 kr. hvilket var den gennemsnitlige pris betalt i Budapest og i Prag i 2013.
ANNONCE
6 Ølfestivaler i Europa

London: The Great British Beer Festival

I London er der bl.a. mulighed for at deltage i The Great British Beer Festival, som er Englands største ølfestival. Her har de godt 55.000 gæster, der plejer at deltage, mulighed for at prøve mere end 900 forskellige slags ales, ciders og øl. Denne ølfestival finder i år sted fra 12. til 16. august. Deltager man i festlighederne i London, må man regne med at betale godt 1099 kr. da dette var den gennemsnitlige pris i 2013.
ANNONCE
6 Ølfestivaler i Europa

Berlin: Oktoberfest


Berlin inviterer til ”verdens længste ølfestival”, hvor de 800.000 gæster, som plejer at deltage, får mulighed for at smage på over 2000 forskellige ølmærker over de 3 dage festivalen forløber. I år afholdes verdens længste ølfestival fra 1. til 3. august, og deltager man i disse festligheder, kan man forvente at få en overnatning for 675 kr. hvilket var den gennemsnitlige pris betalt i 2013.
ANNONCE
6 Ølfestivaler i Europa

Den originale: Oktoberfest i München

Den her er selvfølgelig selvskrevet. Den legendariske Oktoberfest, kan tvinge selv den mest standhaftige mandsperson i glædestårer.

Læs om besøget i 2010

Den rigtige oktoberfest løber i år fra d. 20. september til den 5. oktober. Det er absolut den største af sin slags, og der strømmer folk til fra hele verden.
Antallet af besøgende har de sidste mange år ligget omkring 6 millioner, og ølsalget omkring 6 millioner liter (meget ulige fordelt over de besøgende). Udover øl bliver der konsumeret tonsvis af især kyllinger og pølser. 
 
ANNONCE
*Priser er indhentet fra Hotels.com Hotel Price Index, priserne er baseret på et vægtet gennemsnit af bookede værelser på sitet. 
Del

Seneste nyt

Annonce