Connery

5 first-world-problems-gadgets til køkkenet

Fem ting, du ikke vidste, du manglede!

I gennem tiden har folk forsøgt at gøre den ædle kogekunst mindre besværlig for folk, som er født med femten tommelfingre på hver hånd. Alt fra en automatiseret kartoffelskræller til en selvrørende sovseske.

Personligt er jeg jo ganske, ganske glad for at lave mad, så disse gadgets tiltaler mig på ingen måde - udover at nye, 'innovative' idéer ofte er hylemorsomme. Vi har derfor fundet fem nyere gadgets til køkkenet, som skal hjælpe dig med at overkomme dine first-world-problems - og jeg skal da indrømme, at et par af dem er faktisk ret smarte...

ANNONCE
5 first-world-problems-gadgets til køkkenet

Pandekage-printer

Du har sikkert set et utal af pandekagevideoer på nettet, hvor folk med sprøjteflasker formår at skabe nogle vilde mønstre - men når du så selv prøver at lave en sød, lille panda, ender du måske oftest med at få en makaber aflivet grisling. Not anymore! Denne 3D-printer sørger for, at du med et simpelt SD-kort kan importere dit ønskede design, og voila - så er der printet Jerntronen!

Pris:

1070 kroner.

ANNONCE
5 first-world-problems-gadgets til køkkenet

Smørafmåler til morgenbordet

Er du også træt af ikke at vide, hvor meget smør du skal smøre på dit franskbrød om morgenen? Nej vel. Men alligevel har et par gadget-nørder lavet en ‘butter slicer’, hvor man stikker en stang smør i en beholder, og med et enkelt tryk får du en firkantet skive smør - lige passende til en toast-satan fra Schulstad. Det er lidt sjovt, men også lidt dumt.

Pris:

75 kroner.

ANNONCE
5 first-world-problems-gadgets til køkkenet

Bagel-guillotine

Selvom dette måske også er i samme liga som smørafmåleren, så må du alligevel erkende, at den er lidt smart. Hvor mange gange har du ikke skåret et rundstykke eller en bagel ud, hvor den ene halvdel har annorexi og den anden er Amin Jensen. Med denne guillotine får du det perfekte snit!

Pris:

100 kroner.

ANNONCE
5 first-world-problems-gadgets til køkkenet

Gennemsigtig toaster

Her har vi også fingrene i en lille genistreg, hvor man i stedet for at få en helt sort skive branket toast selv kan holde øje med, hvor man har nået sin ønskede sprødhed. Du står jo alligevel bare og venter på, at den siger pling!

Pris:

290 kroner

ANNONCE
5 first-world-problems-gadgets til køkkenet

Drop - køkkenvægten med tilhørende opskriftsapp

Hvis du er typen, der er lidt bange for at kaste sig ud i nye opskrifter, så kan denne vægt med tilhørende app sørge for, at du nærmest med store blokbogstaver og farverige billeder bliver guidet i gennem alt fra kogt æg til Huevos Rancheros - app’en har et væld af opskrifter, og den interaktive menu sørger for, at du kan justere din opskrift, hvis du eksempelvis er løbet tør for sukker. Det er køkkenets svar på en Doro-telefon!

Pris:

500 kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce