Connery

3. verdenskrig på grund af Seth Rogen og James Franco?

Går humoren for langt?

3. verdenskrig på grund af Seth Rogen og James Franco?
Nordkorea er kendt for mange ting, men kærlighed til styret er nok den vigtigste. Om det skal foregå med en pistol for tindingen, så må dette være et absolut must.

Derfor faldt det ikke i god jord, da instruktør Evan Goldberg i samarbejde med Seth Rogen og James Franco offentliggjorde en kommende film, The Interview, hvor Kim Jong-Un bliver latterliggjort gennem en bizar buddycop-film med et CIA/detektiv-plot - en historie om et umage par, som bliver rekkruteret til en mission, hvor de skal likvidere Kim Jong-Un, da de har formået at få et ekslusivt interview med tyrannen. 

Denne film har ledt til voldsom vrede hos den Nordkoreanske bestyrelse, og de har direkte truet USA med krig. No shit!

Her kan du se et udsnit af samtalen med en nordkoreansk minister, som fungerede som talsmand i forhold til deres hadfulde ytring til medierne:

“The North Korea spokesman was quoted by the state KCNA news agency as saying: ‘Making and releasing a movie on a plot to hurt our top-level leadership is the most blatant act of terrorism and war and will absolutely not be tolerated.’He added that the ‘reckless US provocative insanity’ of mobilising a ‘gangster filmmaker’ to challenge the North’s leadership was triggering ‘a gust of hatred and rage’ among North Korean people and soldiers. ‘If the US administration allows and defends the showing of the film, a merciless counter-measure will be taken,’ the spokesman was quoted as saying.”

Og hvordan reagerer vi så på det? Jamen, vi kan da kun grine. Hvis du skulle have lyst til at se teaster-traileren til den kommende film, så har vi smidt den ind i artiklen. Her kan du også tydeligt se en parodi, på Kim Jong-Un, som fik det til at lugte at krudt og brand hos det nordkoreanske styre.
ANNONCE
The Interview [Trailer]
Del

Seneste nyt

Annonce