Connery

2 fede printere mens vi venter på det papirløse samfund

Man kan godt blive træt af køb og smid-væk printere...

Vi skal flere årtier tilbage for at finde første gang udtrykket "det papirløse samfund" første gang blev brugt, og blev udråbt som en sikker fremtidsvision i en meget nær fremtid. Nu skriver vi 2015, og de fleste er vel efterhånden enige om, at tanken om et 100% digitalt samfund på trods af eboks, elektroniske patientjournaler, e-bøger, smarte apps mv., mere og mere ligner en utopi end en realistisk fremtidsvision.

Faktum er i hvert fald, at der stadig printes i millionvis af A4-ark hver dag i verden. Derfor er printeren stadig et vigtigt stykke elektronik for mange; især i erhvervslivet, men også hos os private forbrugere.

Vi vil i denne artikel kigge nærmere på to fede printere til dig, der gerne vil have en printer derhjemme. Til dig der er træt af at skulle på biblioteket eller hos en ven for at printe dine koncertbilletter, togbilletter, skoleopgaver, jobansøgninger, eller hvad du nu ellers har behov for at få ud på papir.

ANNONCE

Kan jeg ikke bare købe en printer til 300 kr.?

Måske vil du kigge på de printere vi viser her og tænke: "Men hvorfor give så mange penge? Kan jeg ikke bare købe én af de mange printere, der hele tiden er på tilbud i stormagasiner til 300-500 kr.? De kan jo både printe, scanne, kopiere og alt muligt andet."

Det kan godt være fristende at falde for et af disse slagtilbud, men man skal huske, at det er med printere som med så meget andet her i livet: man får kun hvad man betaler for, og kvalitet og pris hænger som oftest sammen. Der hvor de helt billige printere fejler, og ofte bliver en dyrere investering end man havde regnet med, er dels på at kvaliteten er så ringe, at printeren ikke holder ret længe og dels at de er ekstremt dyre i toner. Ofte koster en ny printerpatron mere end selve printeren. Man kan være heldig at finde billige blækpatroner i webshops som BillyBlæk.dk, men stadig vil det på den lange bane være en bedre forretning at investere i den bedre og lidt dyrere printer, der ikke bruger toneren op så hurtigt.

ANNONCE
2 fede printere mens vi venter på det papirløse samfund

Epson WorkForce WF-3620

1.035 kr. hos Proshop.

Vi starter hårdt ud med en super-alsidig printer, der kan alt hvad man kunne drømme om, men til en pris der er en tredjedel af konkurrenternes. Dette er meget mere end bare en printer, hvad navnet WordForce også så fint indikerer. Denne arbejdshest kan printe, scanne, kopiere og faxe og så er især fotokvaliteten meget høj, men naturligvis det samme for print af almindelige dokumenter.

Epson-printeren kan også printe i såkaldt duplex, hvilket betyder at man automatisk kan printe på begge sider af papiret og dermed spare på papiret til gavn for både miljø og pengepung. Som om det ikke var nok, er printeren også en trådløs printer, som du kan tilgå via WiFi. Det betyder at du kan sidde overalt i huset eller lejligheden og printe ud uden at være tilsluttet printeren med et kabel.

ANNONCE
2 fede printere mens vi venter på det papirløse samfund

Brother HL3170CDW

1.807 hos  Proshop.

Denne lynmaskine fra Brother er noget af det hurtigste du kan få i denne prisklasse. Skal du printe billeder og grafik er Epson'en et bedre valg, men udskriver du mange og/eller lange dokumenter med tekst, så får du en genial printer i Brother HL3170CDW. Kvaliteten af dens prints er høj på trods af hastigheden.

Denne er ren printer. Det vil sige at den hverken kan scanne, faxe eller andet end at spytte papir ud i en lind strøm, til gengæld er den også WiFi-baseret og klart at foretrække f.eks. for den studerende, der gerne vil skrive opgaver ud derhjemme.                   

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce