Connery

19. december [Pakkekalenderen]

Vi tror ikke din chef bliver sur, hvis du åbner dagens låge med det samme!

De Satans Chefer 2!

Dagens Julegave: 5 x 2 biobilletter til De Satans Chefer 2!

19. december [Pakkekalenderen]

I opfølgeren til hitkomedien De Satans Chefer (Originaltitel: Horrible Bosses) genforenes de håbløst dumdristige Nick (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) og Dale (Charlie Day). Nu hvor de er ude af deres urimelige chefers kløer, har de besluttet at starte deres egen virksomhed og opfylde den amerikanske drøm. Men en udspekuleret investor (Christoph Waltz) franarrer hurtigt drengene alle deres penge og drømme.

Desperate og bankerot udvikler trioen en plan om at kidnappe investorens søn, den utilregnelige Rex (Chris Pine), og opkræve løsepenge for på den måde at få deres penge tilbage. Men med tre fyre, der skriver deres skumle planer ned på et whiteboard med en sprit-tusch, der ikke kan viskes ud, er sandsynligheden for succes minimal.

Tilbage er også Jennifer Aniston i rollen som sexafhængig tandlæge, Jamie Foxx som freelance-forbryderkonsulenten Dean ”MF” Jones og Kevin Spacey som Nicks tidligere mareridt af en chef, der ikke lader en sikkerhedsrude i fængslet stå i vejen for flere verbale møgfald.

ANNONCE

Konkurrencebetingelser

Det eneste du skal gøre for at deltage, er at skrive dine kontaktoplysninger i formularen herunder, og klikke på "deltag".

Konkurrencen løber til d.20. december kl. 12, hvor vi trækker lod blandt alle deltagere. Vinderen vil herefter blive kontaktet på email, og vi forbeholder os retten til at offentliggøre vinderens fornavn på vores platform. Hvis ikke vi har fået kontakt til vinderen inden 1. januar 2015 - går vi til næste person i lodtrækningen. Held og lykke!

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce