Connery

11 epic fail på film

Nogle gange er filmstudiet lidt for hurtig på aftrækkeren med at færdiggøre filmprojekterne.

Nogle gange går det liiiiiidt for stærkt med at klippe filmen sammen til det endelige produkt, og et par skarpe filmnørder har igennem tidens løb fanget op til flere fatale fejl i filmens scener. Her er et udpluk af de bedste af slagsen.
11 epic fail på film
The Twilight Saga - Eclipse
Nej, i denne omgang er det ikke selve filmen, der er en fail, men derimod slutscenen hvor Bella og Edward sidder på den solbeskinnede skovmark - Normalt skinner Edwards hud som diamanter i sollys, men det var åbenbart ikke gældende i den mest solbelyste scene i hele filmen. Logisk.
ANNONCE
11 epic fail på film
Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl
Johnny Depp gjorde det fantastisk som kaptajn Jack Sparrow og stjal al opmærksomheden i Pirates of the Caribbean trilogien - men der er et enkelt øjeblik, hvor selv ikke den underfundige pirat kan aflede opmærksomheden - med mindre man brugte cowboyhatte på piratskibet, har en baggrundsstatis har sneget sig med på skuden.
ANNONCE
11 epic fail på film
American Pie
i Stiflers legendariske scene omkring indtagelsen af øl med sæd lægger de fleste ikke mærke til andet end den groteske scene, som opstår kort efter, at han har fået lokket en pige med ind på værelset. Den omtalte 'hvidt'-øl viser sig først i et klart glas, men i næste scene er det pludseligt et blåt plasticglas. Og derefter tilbage til et klart glas igen, hvor stifler hælder svinet ned.
ANNONCE
11 epic fail på film
Terminator 3: Rise of the Machines
Da John Connor og Kate Brewster sætter sig ind i flyvemaskien og flyver væk fra den væmmelige terminator'inde, ser man flyets nummer, N3035C. I næste scene, hvor flyet er i luften, er nummeret pludsligt N3973F, hvorefter den igen skifter tilbage til det første nummer. Måske skulle de have holdt sig til et enkelt fly?
ANNONCE
11 epic fail på film
Spiderman
Toby Maguire øver sine nyerhvervede superheltekræfter på sit værelse. Et skud edderkoppespind river en lampe ned på gulvet og ødelægges - men i næste scene, hvor tanten kommer for at se, hvad der sker, er lampen intakt og stadigt stående på reolen.
ANNONCE
11 epic fail på film
Harry Potter and the Order of the Phoenix
Under et af sine mareridtsflashbacks har Harry Potter formået at skifte trøje i søvne. Da han vågner badet i sved, er hans påklædning pludselig anderledes, fra da vi så, at han lå og drømte om ginger-Ginny i sit skolekostume.. eller noget.
ANNONCE
11 epic fail på film
Gladiator
Den ellers så overfede gladiatorkamp i filmen afslører efter hestevognens styrt, at en gasbeholder bag ladet har styret farten under hele showet. Rimelig vild teknologi dengang alligevel.
11 epic fail på film
Terminator 2: Judgement Day
Den kviksølvsagtige psykopatstalker overtager en helikopter ved at smadre sit hoved ind gennem vinduet, men da han i næste scene sætter sig for at styre flyet, er vinduet pludselig intakt.
ANNONCE
11 epic fail på film
Star Wars
Darth Vader fik vist det forkerte ben ud af sengen den dag på sættet under kampen mod Obi Wan, da både hans brystplade med elektronik og hans bælte pludselig vender omvendt.
11 epic fail på film
Oceans Eleven
De jakkeklædte herrer, Linus (Matt Damon) og Rusty (Brad Pitt) står midt i en samtale, hvor den ene af dem holder et drinksglas. Kort efter i selv samme samtale, er det pludselig et fad med snackrejer - et trylletrick som ville få selv Rune Klan til at skide grønne grise.
ANNONCE
11 epic fail på film
Harry Potter and the Chambers of Secrets
I duelscenen mellem Malfoy og Potter gik det lidt for vildt for sig, og selv kameramanden begyndte at heppe med – så meget, at kameraet lige akkurat nåede at fange den anden kameramand på den anden side af duellen.
Del

Seneste nyt

Annonce