100 par helt specielle jeans og en god brystplakat

Århusianske S.T. Valentin støtter brysterne på mere end en måde2. oktober, 2015 - kl. 16:30
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Modeiværksætterne Nikolaj og Steffen kan og vil lidt mere med S.T. Valentin, end den typiske herretøjsbutik.

Ud over at drive S.T. Valentin som butik på nettet og i Århus, giver de den også gas med deres egne designs. Det nyeste påfund er ethundrede sæt S.T. Valentin x K.O.I jeans, der bliver solgt fysisk og på nettet fra i morgen, lørdag.

K.O.I står for Kings of Indigo - et hollandsk jeansbrand, der har fuld fart på i det meste af Europa.

Hvis du er glad for cool jeans, kan du tjekke eventet for deres lanceringsfest på Facebook - et par koster i øvrigt 1000,- kroner.

There are only 5 days 'till we launch our new and very exclusive collab with the Dutch denim brand Kings Of Indigo. And we are thrilled to show you, what we have come up with! If you want a pair, make sure you stop by on Saturday as we project they will be in high demand - given there has only been made 100 pairs! www.facebook.com/events/303662396470742/

Posted by S.T. Valentin on 28. september 2015

Noget med gentlemen og bryster

Ud over det unikke samarbejde med de hollandske jeansskræddere, har drengene pt. fokus på den aktuelle Støt Brystkræft indsamling. Her har de lige lanceret en plakat, der guider gæve gentlemen, til den bedste måde at hjælpe de kvinder, der ikke selv er helt gode til at åbne BH'en. For hver plakat der bliver solgt, doneres der 100 kroner til kræftens bekæmpelse - for som de siger: En gentleman støtter brysterne.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen