Connery

10 kreative ideer til en billigere date

Og nej, det er ikke bare Netflix and Chill..

Den der valentinesdag er lige rundt om hjørnet, og det er nu, du skal vurdere, om det er noget, du vil gøre noget ud af. Nogen har glædeligt taget den amerikanske tradition til sig, imens andre nægter at deltage i et så kommercielt koncept; hvilken gruppe tilhører du? Og måske vigtigst af alt, hvilken tilhører din date/kæreste? Er hun en af dem, der forventer noget, kan der opstå drama, hvis overraskelsen udebliver. Men hvad gør man så, hvis pengene (eller lysten til at bruge penge) ikke lige er til det helt store? Vi har her samlet 10 ideer til dates, din kæreste vil elske, men som ikke vil ruinere dig. Og ja, jeg ved godt, at du sikkert allerede nu frygter det værste, og du vil måske også krumme tæer over et par stykker af dem, men hvis du vil spare penge, må du bare tage dig sammen. Kliché, måske, men for mange kvinder ér det faktisk tanken, der tæller. Happy wife, happy life!

Hjemmelavet middag

De fleste kvinder elsker at gå ud at spise, men er pengene ikke til det, er der meget at spare ved at lave maden selv – og bare rolig, du behøver ikke være uovertruffen i et køkken, for at dette kan lykkes. Sørg for at dække et pænt bord, tænde stearinlys og lidt god baggrundsmusik. Bed hende klæde sig pænt på, og sørg for at du gør det samme - så er menuen (næsten) underordnet.

Se på solnedgangen

Pladderromantisk? Måske. Men den holder altså bare altid. Find et godt spot og vær der til solnedgang. Tag et tæppe med, hvis vejret er til det – ellers se det fra bilen. Hav en flaske vin og lidt snacks klar, og hun vil synes, det er vildt romantisk.

Vis hende dine interesser

Har du en hobby, eller noget du går særligt op i? Guitar, golf, spinning, videospil, det er næsten lige meget, hvad det er. Så længe du er passioneret omkring det, vil hun elske at lære mere om dig og din hobby. Byg en dag op omkring det og lad hende deltage. Hun vil elske at lære mere omkring dig, og hey, det er din hobby, så du kommer samtidig til at lave noget, du godt kan lide!

Selfie stick photoshoot

Piger elsker kærestebilleder. De der gode billeder, hun kan smide på instagram i tide og utide eller putte i glas og ramme. Arranger et mini photoshoot, hvor I tager rundt til forskellige locations med en selfiestang, og så er det ellers bare at posere det bedste, du har lært. Hun vil elske at kunne kigge tilbage på de gode minder. Men husk lige at give hende et hint, så hun ikke dukker op uden makeup og med fedtet hår – sådan vil hun rimelig sikkert ikke blive glad for at blive forevigt. 

Kælketur

Sner det? Tag hende med på kælkebakken! Find en rigtig god bakke og slip jeres indre legebarn fri. Når I er helt kolde og forfrosne, kan du tage hende med hjem til varme badekåber, futter og varm kakao med skumfiduser.

Videomarathon

En tur i biografen er en date klassiker. Men med billetter, cola og popcorn er det ikke helt billigt, og I får alligevel ikke mulighed for at snakke sammen. Løsning? Hold et videomarathon! Arranger en comfy hjemmebio med massevis og dyner og puder, pop selv popcorn og hav så ellers en masse romantiske film klar. Ja ja, jeg ved godt, hvor utiltalende det lyder for dig, men det er kun én aften, og hun vil elske det. Og The Notebook ér altså ret god!

Hjemmespa

Den her er en sikker vinder. Arranger en dag med hjemmespa for hende. Har du en spa eller et karbad, er det helt perfekt, men mindre kan også gøre det. Sørg for ansigtsmasker, lækker hårkur, fodbad og massageolie – og afslut selvfølgelig med en omgang massage i sengen..

Campfire

Har du mulighed for det, er et lejrbål en super hygge idé. Godt med varmt tøj, tæpper omkring jer og lav så en masse s’mores. Scor ekstra point med s’moreoes (Skumfidus i en oreo.. hvis du skulle være i tvivl)

Den store bagedyst

Okay, jeg kan godt fornemme, hvordan du allerede nu krummer tæer, men det er faktisk ret hyggeligt, OG du får lov til at spise kage! Bag småkager, cupcakes eller andet, der efterfølgende kan pyntes, og gå så all in på glasur og krymmel. Hun vil helt sikkert synes, det er sødt, når du (højst sandsynligt) ret klodset pynter en cupcake!

Picnic

En picnic er hyggelig og romantisk, også om vinteren – du holder den da bare indenfor! Pak en picnickurv, som skulle I ud af huset, og dæk så op på stuegulvet med et tæppe. Det kan godt være, du får krampe i benene af at sidde på gulvet, men hun bliver glad, og du sparer penge – suck it up!

Du kan altså sagtens blive boyfriend of the year uden at brænde hele opsparingen af. Dyre middage og diamanter er aldrig dumt, men mindre kan altså også godt gøre det! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce