10 film du skal holde øje med i fremtiden

Sæt kryds i kalenderen.4. oktober, 2016 - kl. 00:00
Forfatter: Rasmus Krarup Jensen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Det kan ofte være en svær opgave at vælge, hvilke film, man bør vove sig ind i biografmørket efter. Vi har derfor fundet på et par gode bud på en blandet landhandel af spændende projekter til den kommende tid. 

5 sequels

Fast 8

De store bøffer og hurtige biler fik nyt liv I 2009, hvor Justin Lin overtog teten og bragte franchisen op på uanede højder. Nu tager F. Gary Gray (Law Abiding Citizen, Straight Outta Compton) teten videre og prøver kræfter uden Paul Walker i spil.

Biografpremiere: 13. april 2017

Justice League

DC Comics’ længe ventede udfordrer til The Avengers-kollaborationen. En forhåbentlig energisk, underholdende og karakterdrevet assemble-historie!

Biografpremiere: 16. november 2017

Star Wars: Episode VIII

J.J. Abrams genopfandt Star Wars-charmen med den syvende film, og denne kommende ottende installation giver os forhåbentlig lidt mere Luke Skywalker end blot intens stirren.

14. december 2017

Avengers: Infinity War

Den største Marvel-pakke til dato med den længe ventede Thanos i spil og ifølge instruktørerne og brødreparret The Russos vil filmen have op til 68 nøglepersoner i spil. 

Biografpremiere: 3. maj 2018

Toy Story 4

Trilogien blev afsluttet på den bedst tænkelige made, så det bliver en nervepirrende oplevelse at se den uforudsete fjerde installation, som med fokus på Woody og Bo Peeps kærlighedsaffære enten vil briste fatalt eller bære franchisen videre.

Biografpremiere: 26. juni 2018

5 film der ikke er sequels

The Founder

Filmatisering af historien om hvordan McDonalds blev til? Ja tak, med ekstra fritter!

Biografpremiere: d 2. Februar 2017

The Dark Tower

Nikolaj Arcels filmatisering af Stephen Kings roman af samme navn, som fokuserer på et alternativt Vilde Vesten hvor sci-fi, horror og en apokalyptisk verden spiller en vigtig rolle.

Biografpremiere: 16. februar 2017

Dunkirk

Christopher Nolans første forsøg med en krigsfilm, der fortæller om evakeringen af Dunkirk under 2. verdenskrig. Mørke undertoner, klassisk Nolan-æstetik og ikke mindst en forventeligt episk fortælling.  

Biografpremiere: 20. juli 2017

Replicas

Keanu Reeves er blevet in igen efter John Wick, og spiller i denne film en dygtig biolog, der gør alt for at bringe sin familie tilbage til live efter et biluheld. Moderne frankenstein!

Biografpremiere: (2017)

Ready Player One,

Mystisk science-fiction-univers, hvor Ernest Clines klassiske roman bliver taget under kærlig hand af Steven Spielberg.  

29 .marts 2018

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Rasmus Krarup Jensen Følg på: Facebook Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen