Connery

Guide: Skab større effektivitet på kontoret

Uanset om du har dit eget hjemmekontor eller arbejder på et, kan du nemt og hurtig øge effektivitet af både din såvel som dine medarbejdere eller kollegaers arbejdsindsats. I mange tilfælde er det blot små omrokeringer eller tilføjelser som gør den store forskel. I denne artikel guider vi dig derfor til hvilke få indretningstilføjelser du kan gøre for at øge effektivitet på kontoret. 

En god og organiseret indretning på et kontor kan gøre underværker. Dette forstår AJ sig på, hvorfor de har udviklet en masse ajprodukter med henblik på at skabe de bedste rammer til arbejde, møder og pause. De tilbyder et stort udvalg af kontormøbler og du finder derfor alt du skal bruge for at gøre din arbejdstid til kvalitetstid.

Ryd ud

For at skabe størst muligt effektivitet er det væsentligt at man arbejder under rene og ryddelige forhold. Hvis der ligger for mange løse papirer, mapper, kasser eller andet og roder, kan det hurtigt forstyrre ens arbejdsindsats. En god ide er derfor at sørge for at der er pænt hver gang du forlader skrivebordet. Hermed starter og slutter dagen på en god måde, og fokusset holdes på arbejdet og ikke det rod som ligger i baggrunden.

Organisér

Lige såvel som det er væsentligt at holde skrivebordet og ens arbejdsomgivelser ryddelige, er det også væsentligt at der er noget struktur og organisering. En god måde hvorpå man kan skabe orden er ved, at investere i kontor skuffer. Skuffeelementer giver anledning til at du kan organisere dine filer og dokumenter bedre, og samtidig gemme det af vejen så det ikke skaber unødig plads. Dette bidrager ligeledes til en bedre koncentration, så man har mulighed for at fordybe sig i arbejdet. 

Køb ordentlige møbler

Det er vigtigt at man skaber nogle gode forhold for sine kollegaer men også sig selv, da det skal være behageligt at træde ind på arbejdet. Komfortable og hyggelige møbler er derfor vigtigt, da det hjælper til en bedre trivsel og indsats. Særligt hvis man sidder på kontor hele dagen, er det væsentligt at der nogle behagelige stole som giver den rette ergonomiske støtte og samtidig er behagelige at sidde i. Yderligere kan tilkøb af sofaer være en god måde hvorpå man kan skabe nogle områder som giver anledning til et pusterum når man lige har brug for et afbræk fra arbejdet. De mindste ting kan være værdifuldt for medarbejdere, og sådanne tillægsydelser gør at man som medarbejder føler sig værdsat, og derved også ønsker at yde en større indsats. 

Belysning

Den rette belysning er vigtig når man arbejder på kontor, og derved sidder med hovedet begravet i en computer, bøger og adskillige papirer dagen lang. Uden den rette belysning kan man skabe gener og i flere tilfælde også få hovedpine.

ANNONCE
Del

Seneste nyt